A fogyókúra során nagyon fontos szerepe van a szervezet méregtelenítésének is

A táplálkozás szakértői azt az állítást igyekszenek megerősíteni, hogy a túlzott evést az okozza, hogy a szervezet kínlódva próbál hozzájutni a szükséges tápanyagokhoz. Ha az emésztőrendszerünk vagy a bélrendszerünk működésében valamiféle hiba lép fel, akkor az elfogyasztott táplálék nem képes teljesen felszívódni, így szervezetünknek állandó tápérték-éhsége lesz. Testünk újabb és újabb mennyiségek elfogyasztására sarkall minket, mi pedig neki engedelmeskedve teleesszük magunkat.

meregtelenito-turmix

Egy hatékony méregtelenítő kúra éppen ezért lehet a fogyás beindítója: a szervrendszerek működése helyreáll, így már 100%-ban képes feldolgozni a táplálékokat, vagyis a szervezetünk hozzájut a szükséges tápanyagmennyiséghez, így nem esszük túl magunkat. 

A fogyás azonban csak a méregtelenítés egyik előnye. A méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú, hiszen egy tiszta és jól működő emésztőrendszer alapvető tényezője az egészségünknek. 

Természetesen az emésztőrendszer egészségéért mi magunk felelünk, a táplálkozásunk által. A túl sok cukor, a finomított liszt, a kevés zöldség és gyümölcs fogyasztása a béltraktus eltömődik, az emésztőrendszer harmóniája felborul, így a táplálékot nem tudjuk megemészteni. A béltraktus eltömődése során pedig sérül a bélflóra, vagyis nem lesz olyan szervezet, mely megvédené az emésztőrendszerünket a kórokozókkal szemben. 

Azonban egy méregtelenítéssel megoldható a probléma. A méregtelenítés során bevitt nagy mennyiségű folyadék (ásványvíz, gyógytea, méregtelenítő tea, 100%-os gyümölcs- és zöldséglé) képes átmosni a szervezetünket, összegyűjteni a felhalmozódott méreganyagokat és a széklettel valamint a vizelettel kiüríteni azt. És ezzel a folyamattal nemcsak az egészségünk áll helyre, hanem számos kilótól meg is szabadulhatunk, hiszen a felgyülemlett méreganyagot már testen kívül kerülnek. Érdemes tehát a fogyókúrát méregtelenítéssel kezdeni.

Termékek diétázóknak ITT

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem

Multi 4U Eritrit 1000g

Multi 4U Eritrit 1000g

Nulla kalóriás, növényi eredetű, természetes édesítőszer. Glikémiás indexe 0, nem emeli meg az inzulin- és vércukorszintet.

Ár: 1895 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!